Συστήματα Κρατήσεων
Συστήματα Κρατήσεων

Συστήματα Κρατήσεων

Γνωρίζουμε καλά ότι το ξενοδοχείο σας χρειάζεται κάτι παραπάνω από την κατασκευή μιας ιστοσελίδας. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας πρέπει να μπορούν να δουν τις παροχές του ξενοδοχείου σας, τους τύπους δωματίου που διαθέτει, τις τιμές για κάθε ημέρα διαμονής. Γιατί όμως να μην μπορούν να ελέγξουν την ίδια στιγμή τη διαθεσιμότητα για τις ημερομηνίες, τον αριθμό ατόμων και τον τύπο δωματίου που τους ενδιαφέρει και να ολοκληρώσουν την ίδια στιγμή την κράτηση τους; Ένα σημαντικό ποσοστό χρηστών ακόμα και αν του άρεσε η εικόνα του ξενοδοχείου σας, δε θα μπει στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά ή με email. Θα αναζητήσει και θα κάνει κράτηση σε ένα άλλο ξενοδοχείο που του προσφέρει όλες τις παραπάνω δυνατότητες.

Εκτός του γεγονότος πως θα υπάρχει μία συγχρονη και ελκυστική παρουσία της επιχείρησης σας σε όλο το διαδίκτυο, η οποία θα ελέγχεται και θα έχει δημιουργηθεί απο εσάς και όχι κάποιους τρίτους, υπάρχουν και πιο απτά αποτελέσματα τα οποία απαριθμούν σε μερικές χιλιάδες επισκεπτών ανά έτος σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα που φιλοξενουν την επιχειρησή σας (ιστοσελίδα, Facebook, Tripadvisor, Holidaycheck, directories) τα οποια θα οδηγήσουν σε έναν ικανοποιητικο αριθμό κρατήσεων.

Στην περίπτωση που χρησιμοποήσουμε bookingengine η απόδοση είναι αρκετά μεγαλύτερη καθως οι B2C τιμές είναι στο σύνολο τους 40-50 % υψηλότερες απο τις τιμές συμβολαίων.