Ιστοσελίδες για Ξενοδοχεία
Ιστοσελίδες για Ξενοδοχεία

Ιστοσελίδες για Ξενοδοχεία

Γνωρίζουμε καλά ότι το ξενοδοχείο σας χρειάζεται κάτι παραπάνω από την κατασκευή μιας ιστοσελίδας. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας πρέπει να μπορούν να δουν τις παροχές του ξενοδοχείου σας, τους τύπους δωματίου που διαθέτει, τις τιμές για κάθε ημέρα διαμονής. Γιατί όμως να μην μπορούν να ελέγξουν την ίδια στιγμή τη διαθεσιμότητα για τις ημερομηνίες, τον αριθμό ατόμων και τον τύπο δωματίου που τους ενδιαφέρει και να ολοκληρώσουν την ίδια στιγμή την κράτηση τους; Ένα σημαντικό ποσοστό χρηστών ακόμα και αν του άρεσε η εικόνα του ξενοδοχείου σας, δε θα μπει στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά ή με email. Θα αναζητήσει και θα κάνει κράτηση σε ένα άλλο ξενοδοχείο που του προσφέρει όλες τις παραπάνω δυνατότητες.

Εκτός του γεγονότος πως θα υπάρχει μία σύγχρονη και ελκυστική παρουσία της επιχείρησης σας σε όλο το διαδίκτυο, η οποία θα ελέγχεται και θα έχει δημιουργηθεί από εσάς και όχι κάποιους τρίτους, υπάρχουν και πιο απτά αποτελέσματα τα οποία απαριθμούν σε μερικές χιλιάδες επισκεπτών ανά έτος σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα που φιλοξενούν την επιχείρησή σας (ιστοσελίδα, Facebook, Tripadvisor, Holidaycheck, directories) τα οποία θα οδηγήσουν σε έναν ικανοποιητικό αριθμό κρατήσεων.

Στην περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε bookingengine η απόδοση είναι αρκετά μεγαλύτερη καθώς οι B2C τιμές είναι στο σύνολο τους 40-50 % υψηλότερες από τις τιμές συμβολαίων.